De basisprincipes van laser ontharing

Soms komen daar na een treatment dikkere haren in dit behandelde gebied. Dit bestaan geen andere haren, maar via een laser beschadigde haren welke het lichaam verminderd. Ze vallen vanzelf uit, desnoods kunt u ze na 2 dagen afscheren.

Wetenschappelijk onderzoek en uitgebreide klinische testen wereldwijd hebben bewezen dat hiermee op ons betrouwbare en effectieve methode maximale resultaat wordt behaald bij welhaast al die huidtypes en haarkleuren.

tijdelijk over aard bestaan en zodra niet zo pijnlijk geraken ervaren. Een ander voordeel van laserontharing is een effectiviteit vanwege

Ook mogen wij aanduiden hetgeen de behandeling gaat kosten en ofwel uw zorgverzekeraar (een deel over) de behandeling zal vergoeden. Klik op deze plaats wegens meer informatie over vergoedingen en tarieven.

Er kan zijn geen sprake met napijn. De huid mag hooguit wat gevoelig bestaan. Heeft u dan ook er last over, vervolgens kan u ons paracetamol nemen ofwel ons koude kompres op een behandelde plek leggen.

Het proces over ontharen met de IPL is gebaseerd op dit selectief vernietigen van een haarwortel door middel van de door dit flitslicht met de haar afgegeven hitte-vitaliteit. Een lichtenergie afgegeven door de IPL wordt aangetrokken en opgenomen door dit haarpigment.

Een energie is omgezet in ons warmteontwikkeling voor de stamcellen aangaande een te verminderen haarfollikels, terwijl dit weefsel eromheen onaangetast blijft. De verhitte stamcellen komen kortstondig boven een bepaalde temperatuur en worden daarom uitgeschakeld. De groei aangaande andere haartjes kan zijn meteen ook niet meer geoorloofd.

Een technologieen wordt toegepast via het handstuk, in overlappende cirkelende bewegingen. Tegelijk zorgt een serie heerlijke laserpulsen vanwege dit beetje bij beetje steeds meer verwarmen met de lederhuid, waardoor dit voor u aardig blijft.

Ons huidtherapeut voert een laserontharing uit. Gedurende een behandeling wordt de huid gekoeld betreffende een koelapparaat of bijzondere gel. Het zorgt ervoor het een haartjes lekkerder te verwijderen bestaan en dat de huid Laserontharing niet gespleten raakt.

Een prijzen aangaande de behandelingen bestaan afhankelijk van een grootte betreffende het behandelgebied. Op een prijslijst ontharen vindt u een prijs inzicht. Zo u dan ook recht bezit op ons vergoeding, kan u dan ook hier voor ons tevens gegarandeerd aanspraak op vervaardigen.

Wat is meteen in feite een allerbeste laser behandeling? Dat is ieder vrouw verdeeld. Het bezit alles te produceren met de haarkleur, hoofdhaar dikte, huidtype en dit behandelgebied.

Hoe dikwijls bezit u al gewenst, het u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen teneinde haargroei op ongewenste plaatsen te verminderen?

Tijdens dit 1e aanraking aangaande laser ontharen bij DermaPuur in Alkmaar zal een huidtherapeute bestuderen ofwel de huid en hoofdhaar passend zijn vanwege laserontharing. Het hangt onder andere af over de welzijn en de medische achtergrond. Daarnaast is laser ontharen ook niet mogelijk als u dan ook in verwachting raakt.

De Elite MPX is ons laser waarmee we alle huidtypen mogen veven. Dit laserlicht wordt enkel geregistreerd door pigmentcellen in de haren. De huid en het omringende weefsel met dit haarzakje absorberen een laserlichtstraal ook niet. Daarom kan zijn ons laserbehandeling ons betrouwbare en effectieve verzorging anti ongewenste haargroei.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De basisprincipes van laser ontharing”

Leave a Reply

Gravatar